Butik
Med tiden har mitt eget skapande fått allt större plats i min tillvaro och jag har nu tagit steget att öppna en butik för försäljning av egna alster i olika former. Jag har renoverat och inrett min butikslokal i ett antal olika miljöer; kök, vardagsrum, badrum, barnrum där mina alster visas i sitt tänkta sammanhang för att skapa inspiration och en harmonisk helhet.

Här hittar du plagg, väskor, accessoarer och inredningsdetaljer i olika material och tekniker. Jag använder naturmaterial i garn och gärna återvunnet material i form av jeans, tyger och spännande loppisfynd eller strandfynd. Beroende på vad som för tillfället inspirerar mig, eller vilket material jag kommit över varierar sortimentet i butiken. Alla objekt är unika, handgjorda med kvalitet och något du är ensam om. Är du ute efter den perfekta presenten, vill ha något nytt piff till hemmet eller något personligt till dig själv kanske du hittar det hos mig, välkommen!

Adressen är Östra Kustvägen 1774, 271 77 Löderup. Butiken är inrymd i stallet på en vit skånelänga mitt emot Mälarhusens stuguthyrning.

Välkommen till butiken.
Mellan 18 maj-16 juni är butiken öppen lördag-söndag kl. 11-16.
Jag har även öppet på nationaldagen 6 juni.