Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Siluettbild

Efter ett besök på Skissernas museum i Lund var jag inspirerad av målningar/ skisser av fönster liknande kyrkofönster med färgat glas.
Svart kartong som jag skar ut mönster ur med skalpell fick bli ramverket till min bild. Där pappret var utskuret ville jag ha någon passande bakgrund så jag tog bitar av silkepapper och klistrade ihop till ett helt ark som passade att ha bakom kartongen. Mot ett fönster gör sig bilden bäst.
Vid ett helt annat tillfälle besökte jag Kalmar slott där en utställning med pappersklippning pågick. Konstnären hade otroligt detaljerade bilder som verkade omöjligt att få till med sax men kanske användes skalpell. Intressant. Bilder från utställningen och Skissernas museum finns under inspiration.| Kategori: Bild