Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Eller meddela mig så öppnar jag vid önskemål. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!

Väskfynd

När jag är på loppis är det vissa saker som intresserar mig mer än andra, bland annat gamla väskor. Dessa väskor är inget jag använder till vardags men kanske vid festliga tillfällen. Under tiden får några av dem hänga som dekoration i hallen.
Saker man tycker om och gillar ska få synas tycker jag. Man kan byta ut saker i inredningen då och då så det inte hopar sig för mycket och blir plottrigt.| Kategori: övrigt