Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Små kläder

En vanlig liten plastdocka fick vara modell när jag sydde gammaldags kläder i ministorlek. Dockan är ungefär 10 cm hög. Det var roligt att se hur litet man kan göra det och ändå få bra passform och detaljer. Mönster hittade jag på och jag sydde lite på maskin och lite för hand. Klänningen är inte avtagbar utan fastsydd på kroppen. Skor blev det också.

  


| Kategori: Sömnad