Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Bollar i papper

Jag hittade en kul bollmodell som jag ville pröva att göra. Av pastelliga tapetprover med lite stadigare kvalitet klippte jag ut tolv delar som jag satte ihop till en boll. Jag gjorde två halvor först med sex delar i varje och satte sen ihop dessa. Modellen var enkel att passa ihop med delarna och de påminner mig lite om syrenhortensia i färdigt skick. Kanske har jag dem som dekoration på ett stort fat eller hänger upp dem i snöre i ett fönster eller i en gren. På lilla bilden syns mallar till en mindre och en större variant.

 


| Kategori: Papper & Kartong