Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Kavlad vas

Här kavlade jag ut leran till en 3 mm platta som fick torka lite, sen formade jag den runt något ovalt (minns inte vad).
Vid ihopsättningen med slicker på sidan sparade jag en kant som jag tryckte ut och veckade lite grand. Även överkanten fick lite veckat oregelbundet utseende. Ett par kulor fick bli dekoration.
Glasyrens färg blev jag särskilt nöjd med här.


| Kategori: Keramik & lera