Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Eller meddela mig så öppnar jag vid önskemål. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!

Pinnträd

Pinnar som slipats av havet och grånat av väder och vind är vackra till allt möjligt. Här har jag målat lite enkla mönster på några pinnar som jag sen lade i form av ett träd. Jag borrade hål igenom pinnarna och drog hampasnöre emellan. En knut mellan varje pinne håller önskat avstånd emellan dem. Det går också bra att knyta samman pinnarna med snöre om man inte vill borra hål i dem.


| Kategori: Trä & Bark