Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Gungstol

Gungstol i bra kvalitet men med gräslig klädsel inhandlades på loppis. En ny tygklädsel gjorde den mer rumsren. En lång tapetserarnål kan behövas när man ska sy fast de klädda knapparna i stolsryggen. Även en böjd synål är bra att ha vid sömnaden, då får man ut nålen lättare vid stygnen.

 


| Kategori: Möbler / Tapetsering