Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Bord och pallar

I en vanlig plasthink kan man gjuta en pall i betong. Jag ville ha mönster på pallen så jag la i funkiablad på botten av hinken med baksidan/ nerverna upp. Jag hällde på betong och satte i tre grenar som fick luta mot kanterna till ben. Torra grenar rekommenderas till benen eftersom färska krymper när de torkar och kan därför lossna från betongen senare. Det blev ett bord också där jag använde en större foderhink till form. Det kan vara svårt att få bladen att ligga fast mot hinken utan att betongen kryper emellan. Man kan använda lite olja som fäster bladet mot underlaget alternativt spraylim på bladen för bättre vidhäftning.

 


| Kategori: Betong & Mosaik