Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Fat av strandfynd

Jag gillar att samla pinnar från stranden, de är vackert formade av väder och vind och passar att skapa med. Jag var sugen på att göra ett fat av pinnar. Ett glasfat jag hade lade jag upp och ner med gladpack om. Sen började jag med att lägga fyra pinnar i en kvadrat i botten och limmade ihop ändarna. Limmade gjorde jag med limpistol. Sen limmade jag vidare en pinne i taget från botten till kanten. Fatet blev stabilt och jag blev nöjd med formen. Om man vill eller tycker limmet syns för mycket kan man spraymåla det färdiga fatet.

 


| Kategori: Trä & Bark