Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Pärlblomma

Jag kommer inte helt överens med blommor inomhus, då kan det vara bra att ha något som inte är så kinkigt. En blomma i ståltråd, pärlor och betong är fin året om.
Jag började med att gjuta fast en bit elefanttråd (1,4 mm böjlig ståltråd) som stjälk i en pappmugg med betong. Blomman formade jag runt en snäckskalsplatta jag borrat lite hål i. Här får man fantisera fritt och pröva sig fram ett blomblad i taget. Bladen böjde jag till av elefanttråd och virade grönfärgad koppartråd runt.
En fjäril fick vara med och lukta på blomman.

 


| Kategori: Pärlor & Makramé