Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Mini Me

Efter att ha sytt en 50-talsklänning åt mig själv hade jag tyg över och tyckte det var kul att göra en docka med en mindre version av samma klänning.
Mönstret till den lilla klänningen ritade jag efter hur mönsterdelarna till den stora såg ut. Jag hade hittat ett roligt mönster till en docka där kroppen såg ganska naturlig ut i proportionerna.
Tyget till ansiktet målade jag med textilfärger och fixerade genom att stryka på baksidan. Därefter sydde jag ihop och fyllde det.
Hår av garn, pärlor till halsband och örhängen och underkjol av organza. Huvudet syddes fast framför halsen vilket gjorde att hon fick en haka och mer naturligt utseende.


| Kategori: Sömnad