Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Djurhuvud

Jag fick en beställning att göra några djurhuvuden att ha på väggen. Elefant, giraff och noshörning bestämde jag mig för. Jag formade huvudena i ganska tätt sexkantnät och fäste dem mot var sin plywoodplatta. För att få huvudena stadigt på plats borrade jag hål i plywooden på strategiska platser och drog sen en ståltråd från baksidan upp genom nätet och sen tillbaka i nästa hål och fortsatte så runtom. Det är tänkt att ha papier maché över nätet men det ordnar beställaren själv liksom målning. Det ska bli spännande att se hur huvudena blir när de är klara.| Kategori: Metall & Ståltråd