Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Mer papier maché

Lite mer saker som blivit till under en papier machéperiod. Masken är en halva av ett stort påskägg som jag format ansiktet på.
Stommen till fisken är två ihophäftade pappersark fylld med tidningspapper fäst vid en träpinne på fot.
Fjärilen formade jag först med elefanttråd och tunnare ståltråd kring en bit drivved. Därefter täckte jag in hela figuren i silkepapper och tapetklister. Jag har inte bestämt mig om den ska vara klar så eller om jag ska måla den med tex akvarell eller göra mönster med ett sista lager färgade silkepapper.| Kategori: Papper & Kartong