Välkommen till min sida. Bland det roligaste som finns är att ägna sig åt eget skapande, bekanta sig med nya material och utforska olika uttryckssätt. För mig har kreativitet, estetik och handens arbete stor betydelse för välbefinnandet. Här visar jag en del av det som jag har arbetat med och vad som inspirerar mig i mitt skapande. Kan jag dela med mig av mina erfarenheter och inspirera dig att skapa något eget blir jag glad.

Sedan påsken 2019 har jag också en butik där jag säljer en del av mina alster. Hit är du välkommen att titta in om du är i Österlentrakten och öppetskylten är upphängd vid vägen. Helger och under sommaren tänker jag mig främst att hålla öppet. Söker du någon speciell present eller något du vill vara ensam om kanske du hittar det hos mig, vi ses!
Mönster i tusch

När jag gick min ateljeristakurs på MAH fick vi i uppgift att utveckla och dokumentera vårt eget skapande på valfritt sätt. För min del innebar detta att jag ville komma bort från det realistiska måleriet/ tecknandet och bli bättre på att fantisera och illustrera utan att efterlikna verkligheten. Vad skulle jag fylla ytorna med om inte med det jag såg? Mönster och former tyckte jag kunde vara till hjälp när jag ville utveckla min teknik.
För att inspireras tog jag med kameran ut och såg vad jag hittade för intressant i omgivningen och gjorde ett bildspel av fotona jag tog. Du hittar det under inspiration. Den här bilden ritade jag med olika nyanser av grå tusch, svart och guld. Lite som att sitta med ett långsamtal vid telefonblocket. Jag försökte tänka på kontraster i färgval och mönster.


| Kategori: Bild